Oändlig variation med LED-belysning

 

Professionell belysning är ett yrke i sig. Speciellt när det kommer till funktionell belysning som LED-byggnadslampor och LED-strips. Men måste funktionen alltid fungera? Helt annorlunda! Med rätt kvalitet och lite fantasi blir du också nöjd med belysningen, som faktiskt främst är avsedd för verkliga tillämpningar. Vackra 10 meter långa LED-remsor tillgängliga i alla möjliga färgvariationer och wattal erbjuder många alternativ för att sätta rätt ligaaccenter och skapa en speciell atmosfär. Dessutom kommer den coola designen av LED-byggnadslampor i ett robust hus att se bättre ut på byggarbetsplatser och under löst arbete än vanliga bygglampor. Därför, om du letar efter LED-byggnadslampor eller 10 meter LED-remsor, kontrollera inte bara specifikationerna och den utmärkta kvaliteten på själva produkten utan också utseendet. Slå på så sätt två flugor samtidigt.
LED-byggnadsljus – vackra och funktionella
Oavsett hur attraktiv LED-byggnadsljusdesignen är, ska det naturligtvis vara enkelt att få jobbet gjort. Och det kan han! Jämför 50 000 drifttimmar med de cirka 2 000 drifttimmar som en traditionell halogenlampa har. Verkligen skillnaden mellan dag och natt. Dessutom når LED-strålkastare maximal ljusstyrka nästan omedelbart. Den maximala ljusstyrkan ligger i effektområdet 10 till 200 watt. Men eftersom sådana lampor förblir relativt kalla, förlorar de mycket lite värmeenergi och utgör ingen brandrisk. Dessutom kan LED-lampor spara upp till 90 % energi. Det gör även LED-byggnadslampor eller LED-spotlights vackra, funktionella och billiga!

Mässa Egen Hem Inspiration LED Belysning Blogg
Variation är mer än tillräckligt
Idag finns det många breddalternativ, från robusta och funktionella LED-bygglampor för hem och trädgårdar till kraftfulla professionella LED-strålkastare som lyser upp hela byggarbetsplatsen. Generellt kan du välja mellan ljusvit (4000K) eller kallvit (6500K) för alla möjliga varianter och modeller. De bästa lamporna har också ett utmärkt oxidativt skydd och i vissa fall polykarbonatskydd som skyddar glaset 200 gånger längre. Det finns även konstruktionslampor med dubbla glas.
Det finns några saker att tänka på innan du köper.

Välj alltid ett vattentätt hölje med IP65-skydd för utomhusbruk. Köp om möjligt en strålkastare med praktisk snabbkoppling. Detta kommer att fästa tråden (med plugg) till kakan. Kontrollera i förväg om du behöver en 12V eller 24V anslutning. Var kreativ med en 10 meter lång LED-remsa
Behöver du flexibel belysning för ditt hem, ditt företag och till exempel ett event? Och vill du få ut det mesta av din belysning? Så du kan göra det hur mycket du vill så att du kan göra något så fint med en professionell LED-remsa. Du kan koppla ihop flera korta remsor när som helst, men då kan ljusutbytet bli en besvikelse och bilden av ljuset kan bli ojämn i båda ändar. I vissa fall kan ytterligare adaptrar och kontroller behövas. Långa remsor är i princip bättre eftersom allt är komplicerat. Den ger konsekvent ljus med hög densitet och är enhetlig över hela längden, utan att behöva köpa ytterligare kontroller eller adaptrar. De vanligaste LED-remsorna är 10 meter långa, men de är också 30 meter långa.

Det finns många val från LED-strips.
Det finns många varianter av LED-remsor. De mest populära är:

RGB Pro LED-remsa. Detta gör att du kan använda alla färger du behöver. RGBW Pro LED-remsa. Vi kan tillhandahålla alla färger och vitt du behöver. RGBWW Pro LED-remsa. Vi kan tillhandahålla alla färger du behöver, samt varma och svala vita färger. Varmvita LED-remsor ger ett behagligt ljus till alla rum som vill skapa atmosfär och värme. De ljusa vita LED-remsorna skapar en cool atmosfär och får rummets färger att se naturliga ut som solljus. Bekväma 2700K, 3000K eller 4000Kelvin ljust färgade LED-remsor med konstant ström. Varmvita LED-remsor finns ofta i olika färgåtergivningar med ett speciellt färgåtergivningsindex. Detta index visar hur det mänskliga ögat ser färgen på ett föremål på en skala från 1 till 100. Här betyder upp till 100 att färgen på föremålet ser exakt likadan ut i både artificiellt och naturligt ljus.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *